+36-20-534-90-83 masszazskurzus@gmail.com

Alakformáló masszázs tanfolyam

Bővítsd masszőr tudásod ezzel az egyedi tanfolyammal!

Hogyan segíthetsz vendégeidnek megőrizni alakjukat?

Alakformálással kizárólag természetes alapanyagokkal, egészségtudatosan!

s

Komplex kezeléssel, melyben célzott, intenzív masszázsfogások, és a megfelelő aromaolajok segítik a bőr alatti kötőszövetben felszaporodott méreganyagok kiürülését

Köpöly használatával, kíméletesen

Különleges pakolás elkészítésével, alkalmazásával

P

Fóliás tekercselő eljárással

Masszőr etikai és higiéniai ismeretekkel

Kiknek ajánljuk alakformáló képzésünket?

Képzésünket ajánljuk mindazoknak, akik:
N
Már gyakorló masszőrök
N
Kiegészítenék valami egyedivel kínálatukat
N
Fontos számukra, hogy csak természetes alapanyagokat használjanak
N
Szeretnének vendégeiken hatásosan segíteni
Egy komplex kezelés, melyben célzott, intenzív masszázsfogások, és a megfelelő aromaolajok segítik a bőr alatti kötőszövetben felszaporodott méreganyagok kiürülését.
Ezt a hatást fokozza a köpöly, és a fóliás tekercselő eljárás.
A pakolás elkészítéséhez egy neves, és nemzetközileg elismert magyar találmányt- gabonaőrleményt alkalmazunk, mely a bőr alatti kötőszövetet táplálja.

A gabonaőrleményes pakoláson kívül, még a Holt-tengeri pakolást lehet elsajátítani, amely fokozottabban méregteleníti a narancsbőr által érintett területeket.

Miért érdemes minket választanod?

Sok helyen tanítanak masszázst, miben térünk el másoktól?
Mély elméleti és gyakorlati tudással vértezünk fel
A tanfolyam létszáma limitált, hogy megfelelő figyelemmel kísérhessünk mindenkit, a gyakorlás párokban történik
v
A tanfolyamot nagy tapasztalattal rendelkező oktató tartja, aki közben sok érdekes praktikát is megoszt veletek
Kellemes, családias légkör, tanulóinkat segítjük a képzés vége után is
Az évek során több száz embert vezettünk már be a masszázs csodálatos világába
Számos tövábbképzési lehetőséget nyújtunk számodra

Ők már nálunk végeztek, ezt írták rólunk:

Nemcsak a tananyag átadása fontos Ritának, hanem mindaz a szeretet, belső nyugalom és odaadás érzése, amellyel masszírozni lehet és kell. Ez a legfontosabb plusz a tanfolyamban. Ezért szívből ajánlom mindenkinek.
Weninger Éva

Azt hiszem az egyik legjobb dontesem volt a tanfolyam.Nemcsak kituno oktatast,hanem egy profi tanart is kaptam a tanfolyam soran.En Ausztriabol utaztam Bp-re,bár faraszto volt,viszont minden percet elveztem,megerte!!! Ma mar Felso-Ausztriaban kamatoztatom mindazt,amit Rita megtanitott nekem.Csak elegedett vendegeim vannak,ami ugy gondolom nem csak az en erdemem!Koszonom.
Udv.:Erika :*
Balog Erika

Nagyon jól éreztem magamat ezalatt a pár hétvégén.Szines, érdekes és lényegre törő volt a tananyag.Rita családias hangulatban tartotta az előadást minden kérdésünkre szívesen válaszolt és nyújtott segítséget.Nagyon sajnálom hogy vége a tanfolyamnak…biztos fogok még másik órára is benevezni.Köszönöm szépen!!!!
Rédecsi Eleonóra

Tavaly év végén az interneten keresgéltem induló masszázstanfolyamokat. Találtam többet is! Midegyiket fel is hívtam, de a beszélgetések alapján mind közül a legszimpatikusabb Kontha Rita volt. Nagyon kedves hangja és részletes tájékoztatása arról, hogy Ő milyen tanfolyamokat tart, számomra nagyon megnyerő volt. Éreztem, hogy a Ő tanfolyama lesz az, ahová én szeretnék jelentkezni. De sajnos akkor pont véget ért nála egy kurzus. Le voltam törve, mert régóta kerestem, de nem találtam olyat, ami számomra minden szempontból megfelelő lett volna. Tovább keresgéltem! Rita megígérte, ahogy indít újabb tanfolyamot 2017. év elején, jeletkezik e-mailen. És ez így is volt! Pár héttel később kaptam tőle egy nagyon részletes tájékoztatást Pesten induló kurzusáról. Ez volt a második olyan jel számomra, hogy Ritát válasszam. Ráadásul nagyon megtetszett, hogy nála nem csak a sima svédmasszázst tanulhattam meg, hanem más regeneráló, természetes masszázsmódszereket is elsajátíthattam.
Jelentkeztem is! Eljött a nagy nap, az első személyes találkozás, az első óra. Nem kevés aggodalommal indultam el. Azonban már a bemutatkozásnál azzal a megnyerő kedvességgel és szeretettel szembesültem Ritával kapcsolatban, amit éreztem a telefonbeszélgetés során is. Ez volt a harmadik jel, amikor teljesen megnyugodtam, hogy jól döntöttem és ez az érzés végig kisért, sőt óráról órára erősödött bennem, egészen a tanfolyam végéig.
Szakmailag és emberileg is olyan tudással és élménnyel gazdagodtam, amilyet én elgondoltam magamnak, amiért mindig hálás leszek Ritának és természetesen tanulótársaimnak is.
Rita nagyon nagy odaadással, részletességgel, és szeretettel tanított minket! Az órák nagyon jó hangulatban teltek el és közben nagyszerű, aranyos embereket ismerhettem meg Eleonóra, Szilvi és Judit személyében.
Köszönöm Ritnak azt a sok türelmet és kedvességet, amit kaptunk tőle emberileg és szakmalag is! TISZTA SZÍVEMBŐL AJÁNLOM RITÁT és a MASSZÁZSKURZUST, amit Ő tart! NAGYON MEG VOLTAM ELÉGEDVE!
Köszönöm a lányoknak, Szilvinek, Eleonórának, Juditnak, hogy egyetlen pasiként befogadtak és segítettek a tanfolyam alatt! Nagyon sok jó dolgot kaptam tőlük! Szerintem nagyon jó kis csapat volt! Ritával együtt nagyon nagyszerű emberek!!!
Végül január végén sikeresen elvégeztük Kontha Ritánál a svédmasszázs tanfolyamot!
Teszár Richárd

Leírhatatlan élményt, tudást és szeretetet kaptunk Ritától! Minden meg van benne ami egy ilyen kurzus üzemeltetéséhez szükséges de ő annál is jobban csinálja. Nagyon köszönjük nem lehetünk elég hálásak!
Czafit Boglárka

A tanfolyam csucs szuper volt a tudas amit kaptunk Ritatol megfizethetetlen ertek.Koszonjuk a tudast es a batoritasokat es hogy hittel bennunk mert igy mi is tudtunk hinni magunkban.
Bendárik Nóra

Sziasztok én csak köszönettel tartozom kedves Ritának Tanulni soha nem késő és csak a nagyok toll lehet És én boldog vagyok és büszke hogy nála tanultam köszönöm Rita A vendégeim akik eddig voltak csak jó vissza jelzést kaptam köszönöm neked Rita!
Rigóné Piroska

Még mindig nem sikerült döntened, kérdésed van?

Keress minket bizalommal, csak csörgess meg minket, és visszahívunk Téged! Minden kérdésedre szívesen válaszolunk!

+36-20/534-90-83

Kapcsolat

Hétfő - Péntek 09:00 - 18:00

masszazskurzus@gmail.com

(+36) 20 534 90 83

Márkanév: Masszázskurzus.hu

Adatkezelő neve: Klein Rita egyéni vállalkozó

Székhely: 2612 Kosd Temető utca 14.

Nyilvántartási szám: 33717082

Adószám: 66311672-1-33

Telefonszám: 06-20-534-90-83

E-mail: masszazskurzus@gmail.com

Tárhelyszolgáltató:

Tárhely.Eu Kft.

+36 1 789-2-789

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14

tarhely.eu